Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Chobotnice po athénsku
Smetanovo kokosový jablečný moučník
Zapečená brokolice s těstovinami
Vepřové v alobalu
Lesklá citronová poleva
Jemná vajíčková pomazánka
Kuřecí stehna na medu s jablky
Drobenkový koláč (řez, dort) s…
Večeře z jednoho plechu
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi