Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Pórková polévka III.
Dobrý makovec
Rybí pomazánka od Moni
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Perník z perníků-nepečené
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…
Tuňáková pomazánka s olivami
Vláčný makovník / makovec
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem