Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Jemný ovocný dezert
Krupičková polévka s vejcem
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Maková bábovka
Tvarůžková pomazánka extra
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Bábovka s jablky a šlehačkou
Housky (DUKAN)
Fazole v rajské omáčce s klobásou
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi