Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuřecí salát
Cuketa v sýrovém těstíčku
Cuba libre
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Tulácký guláš
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Domácí čokoládová zmrzlina
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Plněné papriky s knedlíkem
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot