Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Čtverečky "Cappuccino"
Čokoládová bábovka s vaječným koňakem
Kuřecí řízek s hořčicí
Obrácená buchta z jablek
Bloody Mary II.
Perník s kokosem
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Kuře / králík na zelenině (nejen) z…
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Pizza bolognese
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi