Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Galantina z kuřete
Polévka z kapra
Pikantní smažené tvarůžky
Kokosky s marmeládou
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Lívanečky s jablíčkem - bez vajec
Špenátové těstoviny se sýrem -…
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Marinovaná pikantní žebra
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě