Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Maso na houbách babičky Aničky
Kuře „strejdy z Hlinska“
Cuketa na smetaně
Houbové ragú
Krevety s rýžovými nudlemi
Prdelačka z jelítka - jíšková
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Thajské žluté zeleninové kari
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi