Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Tatarský biftek
Drožďové knedlíčky do polévky
Bábovka s vaječným koňakem
Bulharské papriky s Balkánem
Žampionový salát pro mlsné
Cookies z ovesných vloček
Fazolky s Nivou
Božské bezlepkové cookies
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky