Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Brokolice na španělský způsob
Světová pomazánka na chlebíčky
Tvarohová štola
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Bramborové housky
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
Zeleninové smoothie s jablkem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree