Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Králík - slintající soused
Jiříkův biskupský chlebíček
Krůtí kostky se žampiony
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Cizrna po boloňsku
Lokše (langoše)
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Jahodový (ovocný) pohár
Vanilková bábovka z tvarohu
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou