Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Řecký salát a la ENKI
Linecký tvarohový koláč
Mňamka z listového těsta
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Drobenkové muffiny s tvarohem
Něžná pomazánka z mascarpone
Dušené maso s dýní
Krůtí chilli con carne
Květákové placičky se schwarzwaldskou…
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou