Domácí nutella
Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Celerový salát
Rychlá kachna z kuřete
Grilované cukety a lilky v olejovo…
3x3 - těstovinový salát
Oříšková bábovka
Rýžový nákyp s meruňkami
Jogurtová buchta II.
Dušené zelí - zadělávané
Bůčková pomazánka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…