Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Sendvič s tuňákem
Koprová kulajda
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Rohlíčky bez cukru
Smažené plněné kapustové listy …
Hustá květáková polévka
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Kořeněný patizon v těstíčku
Česneková krkovička na tymiánových…
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou