Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Závin z listového těsta se špenátem
Rychlí šneci
Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Barevná minutka - trikolora
Šlehačkový koláč s rebarborou
Pórková lehká polévka
Bramborové muffiny se slaninou
Jablečná bábovka - vláčná
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou