Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Pikantní segedínek
Fazolová polévka se zelím
Kozí brada - novoroční zelňačka
Vajíčková pomazánka III.
Listové řezy s tvarohem
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Jogurtový tropik dort - nepečený
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree