Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Šlehačkový koláč
Tatarská pomazánka na topinky
Sýrová pomazánka s nivou
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Kapustový prívarok
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kokosový piškot - korpus
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Švestkový crumble
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…