Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Vepřový chilli guláš
Pomazánka s rajčetem
Mrkvový koláč III.
Hrníčková buchta
Jablečný koláč (buchta)
Salát z quinoy a sušených rajčat
Hroznové smoothie
Polévka z čerstvého špenátu -…
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Zelená omeleta s hráškem
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou