Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Čočková polévka z komentářů
Pařížské rohlíčky od Dáši
Ďábelský Pangasius
Italské masové kuličky se špagetami
Americký koláč
Kokosovo-tvarohový sen
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Zabaione - Italský desert
Restované žampiony s bramborami a…
Tudelská zeleninová polévka
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení