Domácí nutella
Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Šlehačkový mramorový beránek
Čevabčiči na chorvatský způsob
Mrkvové řezy s ananasem
Azu po česku
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Těstoviny s řepou - zapékané
Hrášková polévka 2
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Klasický burger
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou