Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Ostrá pomazánka s pivem
Jogurtový koláč II.
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Rýžový nákyp s broskvemi
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Šunkovo-sýrové karbanátky
Hrachová polévka
Telecí řízky v bylinkové strouhance
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci