Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Jahodové řezy z Galaretky
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Tuňáková pomazánka III.
Letní linecký koláč
Tom Kha Gai
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Jednoduché tiramisu
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Buřty na pivu v briošce
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory