Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Smažené houskové knedlíky
Kapustové karbanátky s uzeninou
Jablečné těstoviny s tvarohem
Roláda s vajíčkovým salátem
Něžná pomazánka z mascarpone
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Pečené brambory se zeleninou
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Jednoduché smetanové žampiony na špeku
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a…
Mrkvový koláč s ricottou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Jihočeská „pucková“ polévka
Křupavý jarní salát
Kachní prsa s nudlovým salátem
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou