Domácí nutella
Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Bůčkové závitky se zelím
Australská čokoládová buchta z…
Kuřecí řízky Ondráš
Rebarborový crumble se zakysanou…
Koláč s kuřecím masem a olivami
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Kávový dort (řez) s pudinkem
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Tortilla wrap s lilkem a halloumi
Meruňková zavařenina s vanilkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Lehký levandulový sirup
Bramborový koláč se zeleninou
Meruňkové knedlíky s marcipánem
Pečený květák s uzenou paprikou
Višňový koláč s čokoládou
Rybízová bábovka