Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Houskové knedlíky
Tatarský biftek z lososa
Kuřecí směs po staročesku
Křupavé bramboráky
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Houbové rizito (rýže) po našem
Americký koláč s třešněmi a pudingem
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…