Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Výborné buchty
Závitky v rýžovém papíru
Teplý bramborový salát
Pudinková buchta rychlá a slabá
Lasagne s cuketou a slaninou
Čokoládový fondán - chocolate fondant
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem