Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Krůtí medailonky na zelenině
Cibulový koláč se slaninou
Houbové karbanátky s mletým masem
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Šťavnaté kari kuře
Bramboráčky se zelím a slaninou
Zeleninová bramboračka
Tiramisu se zakysanou smetanou
Portobello s nivou a šunkou
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Zelňačka s klobásou
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Budapešť
Podmáslový koláč s jablky a…
Smetanová bramborová polévka
Trojí sladká ovesná kaše