Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Bramboráky sváteční
Nastavovaná kaše
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Vajíčková pomazánka se sýrem
Česneková pomazánka s mascarpone
Borůvkové lívanečky
Vanilková bábovka z tvarohu
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem