Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Poleva z "ledových kaštanů"
Hrách na maďarský způsob
Zelná polévka III.
Slané palačinky s rajčatovou náplní
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Tortilly s fazolovou směsí
Kuřecí nudličky v tempuře
Quiche s červenou řepou a sýrem
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami