Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Vepřová pečeně s kůrčičkou
Tortilla de patatas
Punčové kokosové řezy
Boloňské špagety podle Evy
Perník s jablky 2
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Zeleninové pohankové "rizoto"
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Večeře z jednoho plechu
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem