Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Špagety s mletým masem a zeleninou
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Luxus řez
Sekaná podle Itala
Vaječný salát s ředkvičkami
Buchty s kypřícím práškem
Špenátová polévka s pórkem
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Univerzální fíková barbecue marináda
Zapečený flatbread s kuřetem a…
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami