Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Báječný jablkový koláč
Bounty řezy
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Jablečný koláč (buchta)
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Slaný listový závin
Valentýnský řez
Lívanečky po našem - kynuté
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Těstoviny s pancettou a hráškem
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky