Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Křupavý bůček
Pomazánka z makrely
Kokosovo-čokoládová buchta s…
Bůček pro správné chlapy
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Muffiny z banánů s kousky čokolády
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Smetanové fleky se zelím
Tarte tatin s řepou a cibulí
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky