Domácí nutella
Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kachna po staročesku
Jahodová zmrzlina II.
Bramborové těsto-recept po babičce
Vepřové kousky na paprice
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Zapékané brambory s brokolicí a…
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Pivní marinované špízy
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Boží milosti F.O.O.D.
Domácí jitrnice
Polévka z pečené zeleniny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci