Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Špenátové palačinky zapečené
Celerová pomazánka II.
Holandská hrachová kaše
Vepřové kotlety podle tchyně
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Lahodná cizrna s česnekem
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Tikka masala
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi