Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky
Kváskový chléb
Skvělá ryba se zeleninou
Pizza se sýrem
Květák s mletým masem po boloňsku
Pomerančový sorbet
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Vynikající těstovinový salát se…
Vydatná česnečka z uzených žeber
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek