Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Pikantní telecí řízek
Rychlovka s gnocchi
Tvarohovo jahodové knedlíky
Pivní pomazánka
Bílé kokosové kuličky - nepečené
Kuřecí roláda s dýní
Jednoduché kokosové řezy ala Bounty
Avokádovo-bazalkové pesto
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Cukeťák z trouby
Zapečená plněná rajčata
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake