Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Olejová bábovka s kakaem
Vepřové kotlety v leču
Kávová poleva
Těstoviny s brokolicí raz dva
Koláč inspirován tiramisu
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Fazole s kroupami a slaninou
Světlý piškotový korpus
Kuřecí jáhlové rizoto
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky