Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Tvarohové smaženky
Krůtí vejmysl
Rychlá svačina
Nepečený tvarohový dort s ovocem II.
Pečené kuře na zelí s medem
Domácí chléb pečený v troubě
Lehký kakaový koláč se švestkami
Smažený sýr v těstíčku
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky