Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Bramborové krokety
Kapr s česnekem
Maďarský paprikový salát
Šunka v listovém těstě
Pomazánka z vařeného masa
Jogurtový koláč s tvarohem
Květákové placky (DUKAN)
Cuketové karbanátky (sekaná)
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek