Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Maso tří barev
Buchty - těsto z domácí pekárny
Berušky
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Pečená francouzská bageta plněná…
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Čokoládové cupcakes
Základní těsto na koblihy
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky