Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Plněné bramborové knedlíky
Františky
Ovocné muffiny
Bramborové těsto-recept po babičce
Obrácená buchta z jablek
Obložený rohlíkový koláč
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Kakaové řezy s krémem
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi