Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Vajíčková lahůdková pomazánka
Mrkvánky
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Pikantní pečené kuře na rajčatech
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Kakaové řezy s jablky
Jarní polévka s krupicovými nočky
Dort "Hlava koně"
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros