Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Fenyklový salát
Zapečené brambory s mletým masem a…
Vepřové plátky pana nadlesního
Slaný závin s plísňovým sýrem
Klasická žemlovka
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Indický chléb (Naan / Chapati)
Báječné ovocné řezy - krémeš
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek