Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Boršč bez masa
Houbová čalamáda
Odpalované větrníčky s vanilkovou…
Jogurtová jahodová zmrzlina
Kuře ,,MACO“
Masíčko v hermelínu-minutka
Pudinkové lívanečky (DUKAN)
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone