Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Bublanina do hrníčku
Jablečná bábovka s vaječným likérem
Osvěžující rybízové želé
Dunajské vlny s třešněmi
Italská polévka Minestrone Institutu…
Lívanečky po našem - kynuté
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Jihočeská kulajda od maminky
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Pečené kuře s bylinkami, česnekem a…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Citronový koláč z mléčné rýže
Crumble s jablky
Sladký jogurt s kořením