Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kotlety (řízky) v alobalu
Ovocný koláč z podmáslí
Gnocchi s listovým špenátem
Kuskus s tofu
Zapečená kuřecí prsa
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Kávový dort s kávovou šlehačkou
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Trhané vepřové
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…