Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zeleninová polévka
Kuře v kari omáčce - rychlé
Zapékaná čekanka po francouzsku
Rychlokvašky mého manžela
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Špagety se šunkou
Ovocný salátek
Chřest s bešamelovou omáčkou
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi