Domácí nutella
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Pečený kapr
Brokolicové těstoviny
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Tvarohový koláč s třešněmi
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Bostonské krémové mufiny
Vepřový kotlík s fazolemi
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Lososové sashimi
Pečené citronové kuře s jablky a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami