Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Bábovka s vaječným koňakem
Cuketový kotlík
Obalované koblížky
Sněhové rohlíčky
Brokolicové karbanátky II
Pomazánka z tresčích jater II.
Smažený tvarůžek v hermelínu
Čokoládové fondue
Krevety na grilu
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem