Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Nevařená rybízová šťáva
Ořechové řezy medové
Jahodový pohár
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Jidáše - drobenkové
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Francouzské brambory
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Vanilkový cheesecake
Řepánky